Ecoplatform logo

Ecoplatform schittert op bedrijvencontactdagen te Kortrijk Xpo

Tijdens de laatste editie van de bedrijvencontactdagen in Kortrijk expo kregen de bezoekers inzicht in praktische stappen naar een duurzaam en energiezuinig bedrijfsgebouw. Het opstellen van energieaudits voor bedrijfsgebouwen stond centraal, waarbij Ecoplatform bedrijven helpt hun energieverbruik te verminderen en dus kosten te besparen, terwijl het werkklimaat erop vooruit gaat. Ook kan dit rapport dienen als tool in een verkoopgesprek of een financieringsaanvraag.

Gezien de verplichting van de Vlaamse Overheid presenteerde Ecoplatform ook hun expertise in het opstellen van niet-residentiële EPC's, het zogenaamde EPC NR. Bezoekers werden ingelicht over de voorwaarden van deze EPC plicht alsook de vrijgestelde gebouwen. In 2024 moeten voor alle bedrijfsgebouwen groter dan 1000m² nagegaan worden of de EPC NR plicht van toepassing is en zo nodig een EPC certificaat opgemaakt worden.

Deelname aan de Bedrijvencontactdagen bood Ecoplatform de kans om hun betrokkenheid richting een koolstofneutrale toekomst te benadrukken en waardevolle zakelijke connecties te leggen.

Is uw bedrijfsgebouw klaar voor 2030? Maak vrijblijvend een afspraak!

Ecoplatform logo

Ecoplatform is dé partner voor een energieaudit van uw bedrijfsgebouw. Kennis van de huidige situatie is de eerste stap naar een energetische toekomst.

Contacteer ons

Meersbloem-Melden 46, 9700 Oudenaarde

Copyright © 2023